Contact

Samenwerkingspartner IECC

Projecten Zuid-Afrika Samenwerkingspartner IECC

In Zuid-Afrika, Swaziland en Botswana werkt Opdracht in Afrika samen met de IECC. (de International Evangelical Christian Church). De IECC is voortgekomen uit de in 1965 opgerichte Evangelical Brethern Church. In 1992 is de naam gewijzigd. De IECC is aangesloten bij de ICCC, de wereldwijde organisatie van bijbelgetrouwe kerken.

Stichting Opdracht in Afrika ondersteunt circa 30 kerkjes in het Noord-Oosten van Zuid-Afrika in een grote kring rond Pretoria en Johannesburg. In de plaatjes Dennilton en GaRankuwa zijn wat grotere kerken gebouwd met extra voorzieningen. Vanuit deze twee kerken worden conferenties en rallys georganiseerd. In Swaziland is 1 kerkje  en Botswana groeit explosief. Daar zijn in enkele jaren al 8 kerkjes gesticht.

Het primaire doel  van de stichting is het brengen van het evangelie van Jezus Christus in Zuidelijk Afrika. Dit wordt gedaan door het organiseren van tentevangelisatie-campagnes. Er zijn 2 goed opgeleide tentteams die per team 4 tot 5 campagnes per jaar organiseren. Als er een gemeente onstaan is door een campagne, ondersteunen we de bouw van een nieuw kerkje.