Contact

2016 - Jubileumweek: Opdracht in Afrika 40 jaar

[ARCHIEF 2016] Opdracht in Afrika viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Sinds 1976 zet de stichting zich in voor evangelisatie- en ontwikkelingswerk in Zuidelijk Afrika. Het jubileumjaar zal niet ongemerkt voorbij gaan!


Bezoek uit Afrika

Van 4 november tot 14 november zullen David Mahlangu en Mozes Chauke uit Zuid-Afrika en Grace en Jane Monjeza uit Malawi ons land bezoeken.

Het is al weer zes jaar geleden dat David en Mozes hier op bezoek waren. Grace (verantwoordelijk voor PR in Malawi) en Jane (hoofd van de verpleging in het hospitaal op de compound in Malawi) zijn twee schoonzussen en dit is hun eerste keer in Nederland, sowieso hun allereerste keer buiten Afrika.

Alle vier zien ze er erg naar uit de vrienden in Nederland te ontmoeten. Ze zullen diverse promotieactiviteiten en presentaties houden. Uw uitnodiging voor uw school, Bijbelkring, catechisatie of gemeente-avond in deze periode is van harte welkom.


Jubileumconcert - 12 november 2016

Op zaterdag 12 november 2016 organiseren we een 40-jarig Jubileumconcert met niemand minder dan Marcel & Lydia Zimmer en hun band! Speciaal voor de gelegenheid zal het concert een Afrikaans tintje krijgen!

  • Erfgooiers College, Huizen
  • Inloop vanaf 19:00 uur met koffie en thee
  • Start van de avond om 19:30 uur 

Tickets Marcel, Lydia & band

Tickets zijn niet meer te koop.

De ticket-opbrengsten zijn bestemd voor de onkostenvergoeding van deze avond. Tickets bestellen kan vanaf 12 september 2016 via Link2Ticket (betaling via iDeal en creditcard).


Jubileum wijnactie

Ter gelegenheid van ons 40-jarig jubileum werken we samen met het Kaaps Wijnhuis in Huizen, dat kwaliteitswijnen uit Zuid-Afrika importeert naar Nederland. We bieden u twee heerlijke wijnen aan: een rode en witte wijn van de Windmeul plantage.

Met het kopen van deze wijn ondersteunt u het evangelisatie- en ontwikkelingswerk van Opdracht in Afrika in Zuidelijk Afrika.

Meer info