Wijnactie

Drinkt u graag een wijntje, of heeft u iets te vieren? In samenwerking met het Kaaps Wijnhuis bieden wij u graag de onderstaande wijnen aan. Met het kopen van deze wijnen ondersteunt u het voortbestaan van het evangelisatie- en ontwikkelingswerk van stichting Opdracht in Afrika.

 


WIT - WINDMEUL CHENIN BLANC 2016

Windmeul WITOmschrijving
Deze droge witte wijn heeft een mooi gebalanceerd fruitig palet met een frisse afdronk.

Lekker bij...
Ideaal bij salades, vis en kip gerechten. Het fruitige kan ook goed gebalanceerd worden met pittige Aziatische gerechten. Ook met rijke en romige sauzen. Probeer deze wijn ook eens met asperges.  

Prijs
€ 7,50 per fles
€ 42,50 per doos (6 flessen)

Bestellen

 Voor levering binnen Huizen

  • Bestellen kan via eenmalige machtiging met het onderstaande bestelformulier 
  • Print het formulier uit, vul het in en zet uw handtekening
  • Voor levering binnen 1 week: Lever het ondertekende formulier in bij één van de inleveradressen of stuur het naar infoonleesbaaropdrachtinafrikaonleesbaarnl. 
  • Direct afhalen: Bel voor een afspraak, dan zorgen we dat uw bestelling klaar staat (zie het grijze kader onderaan het formulier)

 Bestel heerlijke Afrikaanse wijnen - Bestelformulier


Voor levering buiten Huizen

  • Bestellen voor levering buiten Huizen is ook mogelijk, maar hieraan zijn extra (verzend)kosten verbonden.
  • Neem contact met ons op voor meer informatie.
 

ROOD - WINDMEUL KELDER PINOTAGE 2015

 

Windmeul Pinotage ROODOmschrijving
Diep rood, soepel, medium bodied, droge wijn. Vol smaken van bessen, pruimen en bananen met een mooi afgeronde finish van koffie en chocolade die de fruitige ondertonen mooi balanceren. Met 12 maanden houtrijping op 2e en 3e vulling Frans eiken vaten. De smaak zal zich de komende 2/3 jaar nog verder ontwikkelen.

Lekker bij...
Zowel voor de borrel als het diner. Lekker bij verschillende vleesgerechten zoals stoofvlees, biefstuk, gemarineerd lamsvlees, maar ook pastei/vleestaart. Ook lekker bij 'n toastje, cheddarkaas en verse vijgen.

Prijs
€ 8,50 per fles
€ 47,50 per doos (6 flessen)

Deze actie wordt mogelijk gemaakt
door het Kaaps Wijnhuis

 

Over Windmeul (sinds 1944)


Windmeul Kelder, gelegen op de hellingen van de Paarl Berg nabij Kaapstad, is één van Paarls schatten. De molen waarnaar Windmeul is vernoemd was ooit het centrum van economische activiteiten in de regio. Het was een van de mooiste molens, met een windstaart waardoor de kop in de wind bleef, maar ook met beweegbare doeken in de wieken die zich aanpasten aan de windkracht. De regio wordt gekenmerkt door een grote variëteit aan druiven rassen, waarvan Cabernet Sauvignon, Pinotage, Shiraz, Chardonnay en Chenin Blanc de beste potentie hebben. De Windmeul wijnen zijn bekend om hun uitstekende kwaliteit/prijs verhouding.


  

Geniet maar drink met mate | Deze wijnactie wordt mede mogelijk gemaakt door het Kaaps Wijnhuis