Nieuws

Opdracht in Afrika bestaat 40 jaar!


Dit jaar bestaat stichting Opdracht in Afrika alweer 40 jaar! We kijken dankbaar terug op de afgelopen jaren waarin we veel werk hebben mogen verrichten in Zuidelijk Afrika. We zijn dankbaar voor de steun van al onze donateurs door de jaren heen. Zonder uw gebed en financiële steun zou onze stichting opgehouden zijn te bestaan. Ons jubileumjaar laten we niet onopgemerkt voorbij gaan!

 

Vier bezoekers uit Afrika

In november ontvangen we - na zes jaar - weer gasten uit Zuidelijk Afrika. Van 4 november tot 14 november zullen David Mahlangu en Mozes Chauke uit Zuid-Afrika en Grace en Jane Monjeza uit Malawi ons land bezoeken. Zij zullen verschillende bemoedigings- en promotiebezoeken afleggen op verschillende plekken in Nederland. Hierover later meer.

Oproep: U kunt nog altijd verzoeken insturen voor een Afrikaans bezoek aan uw gemeente, club of activiteit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Jubileumconcert met Marcel en Lydia

In diezelfde periode, op 12 november, organiseren we een Jubileumconcert met niemand minder dan het bekende Nederlandse duo Marcel & Lydia Zimmer en hun band. Exclusief voor ons geven Marcel en Lydia het concert een speciaal Afrikaans tintje! Door middel van het concert willen we vieren en gedenken, maar het is ook een kans om onze stichting meer naamsbekendheid te geven. Dus: komt allen en zegt het voort.

Opens internal link in current windowMeer info en kaarten bestellen »

 

 

Wijnactie

Daarnaast is ook onze jubileum-wijnactie gestart. In samenwerking met het Kaaps Wijnhuis, een importeur van Zuid-Afrikaanse kwaliteitswijnen uit Huizen, kunnen we u een heerlijke witte en rode wijn aanbieden tegen een speciaal actietarief. De opbrengsten komen ten goede aan het werk van onze stichting.

We hopen u graag middels één of meerdere van bovenstaande activiteiten te ontmoeten!

zaterdag 10 september 2016